Dış cephe yalıtımı, evinizde önemli bir elyaftır. Soğuk hava akımlarını ve duvardaki yoğuşma sorunlarını önler. Bu iyi bir yalıtımın önlemeye yardımcı olabileceği şeylerden birkaçıdır.
Mevcut evlerde ve yeni inşa edilmiş evlerde, Antalya İzolasyon olarak dizin durumunuzda olan binlerce ev sahibine yardım ettik. Yeni veya mevcut evinizin izolasyonu ile beklentilerinizi karşılamasına yardımcı olabiliriz.

Fiberglas
Fiberglas, son derece ince cam elyaflardan oluşan bir yalıtım malzemesidir. Materyal en çok evlerde ya keçe ya da gevşek dolgu olarak bulunur. fiberglas ayrıca sert levhalar ve kanal yalıtımı olarak da satılmaktadır.
Bir yalıtkan olarak fiberglas, yapılarda ısı, soğuk ve sesin yayılmasını yavaşlatmaya çalışır.

Köpük levha izolasyonu
Köpük levha izolasyonu, polistiren veya poliüretandan yapılmış ser yalıtım panelleridir. Malzemenin projeniz için özelleştirilebilmesini sağlamak için sert köpük levhalar çeşitli kalınlıklarda, uzunluklarda ve cephelerde satılır. Köpük levha, evin ahşap ve çelik dikmeler gibi bölümlerinde iyi bir termal direnç ve azaltılmış ısı iletimi oluşturur.

Selüloz
Selüloz yalıtımı birçok şekilde gelir, ancak açık duvar boşlukları söz konusu olduğunda ıslak uygulanmış selüloz kullanılacaktır. Selüloz, bugün piyasada bulunan en eski ev yalıtımıdır.

Folyo kaplı izolasyon
Folyo kaplı yalıtım, yılın zamanına bağlı olarak evin içine veya dışına ısı transferini önlemek için harika çalışır. Folyo kaplı yalıtım genellikle fiberglas keçelerden yapılır. Yalıtım üzerindeki folyo, ısı kaybını azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Sizde dış cephenizi yalıtmak istiyorsanız, Antalya İzolasyon her konuda size yardımcı olacaktır. Dış cephe veya ücretsiz tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için 05350304869 nolu numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.